Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Meliconi Sistem Modular De Acoperire A Cablurilor Meliconi Ghost Cube Soundbar Alb (480528)

312,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
itgalaxy.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 312,99 RON

Descrierea produsului
Sistem modular de acoperire a cablurilor, Ghost Cube Soundbar Meliconi , Alb
Ghost Cubes este noul sistem modular de acoperire a cablurilor care devine o adevarata piesa de mobilier, datorita materialelor exclusive de inalta calitate si designului inovator. Dimensiunea cubului: 20,5 x 20 x 5,3 cm Dimensiuni raft: 47,5 x 25 cm Noua versiune Ghost Cubes Soundbar consta din 2 cuburi cu 2 rafturi din sticla securizata, care pot fi combinate dupa bunul plac, dar care sunt deosebit de potrivite pentru gazduirea unui sistem audio . Este suficient sa aranjati cele doua cuburi unul in stanga si unul in dreapta televizorului, asigurandu-va ca rafturile din sticla se potrivesc.
Usor de instalat datorita mufelor Fischer incluse. Capacitate maxima de incarcare suportata: 7 kg Cuburile sunt de culoare alba, rafturile de sticla securizata de culoare neagra, transparente Ghost Cubes Soundbar este un produs 100% Made in Italy caracterizat printr-o calitate excelenta a constructiei pentru rezistenta si fiabilitate maxime .

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.