Vogel's 3400

Vogel's 3400

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Suport bara de sunet Vogel's SOUND 3400 Negru Ai nevoie de o modalitate de a-ţi monta bara de sunet astfel încât să se potrivească perfect cu televizorul tău cu ecran plat? SOUND 3400 îţi oferă un mod elegant de montare a unei bare de sunet la televizoarele cu ecran plat, care se fixează pe perete cu ajutorul unei coloane pentru cabluri de la Vogel’s. Acest suport pentru bare de sunet şi sistemul de ghidare a cablurilor creează un aspect şi o senzaţie îngrijită pentru centrul tău de divertisment prin ascunderea elegantă a cablurilor.

Acest suport bară de sunet poate fi folosit în combinaţie cu coloanele pentru cabluri de la Vogel’s (CABLE 10 sau NEXT 7840) pentru a ascunde şi ghida cu uşurinţă cablurile. Înălţimea suportului pentru bare de sunet poate fi reglată pentru a se potrivi cu înălţimea coloanei şi a barei de sunet. Acesta poate susţine o greutate maximă a barei de sunet de 10 kg, oferind o susţinere sigură pentru bara ta de sunet.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.