Vogel's SOUND 3450

Vogel's SOUND 3450

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Suport bara de sunet Vogel's SOUND 3450 Gri Când dai drumul la televizor, vrei ca bara ta de sunet să se mişte dintr-o parte în cealaltă împreună cu ecranul televizorului. Suportul universal pentru bare de sunet de la Vogel’s (SOUND 3450) este special conceput pentru televizoarele cu ecran plat care se pot roti. Bara de sunet va fi întotdeauna îndreptată spre tine astfel încât imaginea şi sunetul vor fi permanent sincronizate.

Pentru a menţine bara de sunet la acelaşi nivel cu televizorul tău cu ecran plat, înălţimea şi adâncimea suportului pentru bare de sunet pot fi reglate pentru a se potrivi diferitelor forme şi dimensiuni ale barelor de sunet. Finisajul din aluminiu adaugă o notă de eleganţă suportului pentru bare de sunet, iar acesta poate fi folosit cu aproape orice suport TV de perete. SOUND 3450 poate susţine o greutate maximă a barei de sunet de 10 kg, oferind o susţinere sigură pentru bara ta de sunet.


Denumiri similare la Suport boxa Vogel's SOUND 3450: SOUND3450


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.